Voordelen

//Voordelen
Voordelen 2018-02-23T10:49:40+01:00

van-gestel-agenturen-climashield_logo-big

Hét onderscheid van Climashield®, is dat het isolatiemateriaal niet van dons of vezels gemaakt is, maar van sterk hol filament garen!

 

Dit geeft de volgende voordelen:

  • 20% lichter bij gelijkblijvend isolatiewaarden!
  • Kostenbesparing: omdat de isolatie niet uit dons of vezels bestaat hoeft er niet of nauwelijks gestept te worden. Ook is er geen vlies of liner nodig om het dons of de vezels binnen te houden! Climashield® migreert niet horizontaal noch verticaal, omdat het uit lange filamenten bestaat!
  • Kwaliteitsverbetering: doordat er niet of nauwelijks gestept hoeft te worden, heb je ook geen of veel minder koude-tunnels.
  • Met een AquaBan™ behandeling, blijft het product zijn isolerende werking behouden, ook in natte omstandigheden. De droogtijd wordt ook nog eens met 20% verminderd.
  • Zeer duurzaam; kan veelvuldig gewassen worden, waarbij de dikte en isolatiewaarden amper afnemen (90 tot 95% van de originele waarden). Ook hoopt het materiaal niet op wat bij vezels en dons wel gebeurd. Climashield® blijft gewoon vlak, omdat het uit lange filamenten bestaat!
  • Climashield® is het enige isolatiemateriaal dat de USA legertest van over 20 wasbeurten haalde. De parameters en functionaliteit van de slaapzak bleef zelfs op het zelfde niveau!

Slogan van Climashield®:
Don’t listen to us, test it for yourself!

 

Hieronder vindt u de link naar een wat langere, gedetailleerde film over Climashield inclusief het productieproces.

Klik hier voor de gedetailleerde film over Climashield

 

Durable warmth

 

 

Aquaban

 

 

van-gestel-agenturen-aquaban