Schoonmaaksector

Schoonmaaksector 2018-02-13T13:49:53+00:00

Fixatiesystemen voor in de schoonmaakindustrie

Het gebruik van klittenband vergemakkelijkt het vastzetten van wissers, doekjes of frames. Dankzij de uitgebreide kennis van APLIX om gespecialiseerde haakjes en lusjes te ontwikkelen, biedt APLIX een compleet gamma producten aan voor in de schoonmaakindustrie:

  • voor de professionele markt: goed wasbaar (tot 90°C) en lange levensduur (10.000x openen/sluiten geen probleem)
  • voor de consumenten markt: makkelijke en goedkoop

Onze haakdelen voor frames kunnen in een rails geschoven worden, vast geklikt of vast gelijmd worden of men kan de haakjes direct in het frame spuitgieten (inter-mold®). Onze verschillende luskanten worden vast genaaid.

 

ONZE SPECIFIEKE PRODUCTEN

VOOR FRAMES:

De aplix®800

10 000 openingen/sluitingen in combinatie met onze aplix®800 lus. Verkrijgbaar in een zelfklevende versie of op een kunststof profiel gelamineerd.

 

De aplix®730

De aplix®730: grijpt in een groot aantal lusband en non-woven. Onderhoud van de haakjes eenvoudig. Verkrijgbaar in een zelfklevende versie of op een kunststof profiel gelamineerd

 

De aplix®946

De aplix®745: ideaal voor het vastzetten van wegwerpdoekjes (éénmalig gebruik). Verkrijgbaar in een zelfklevende versie.

Technologie inter-mold®

Inter-mold®: een technologie die het mogelijk maakt om haakjes in het frame te integreren tijdens het spuitgietproces. Verbetering van de betrouwbaarheid van het product, doordat er geen lijm meer gebruikt wordt en een verbetering van het design.

 

VOOR DE WISSERS EN DOEKJES:

De aplix®800

De aplix®800: heel goed wasbaar, zelfs tot 90°C. 10 000x openen/sluiten geen probleem. Goedgekeurd door ziekenhuizen en verpleegtehuizen.

 

De aplix®400

De aplix®400: goed wasbaar, zelfs tot 60°C.

 

De aplix®110

De aplix®110: lichte en goedkope velours. Aanbevolen voor microfiber wissers bedoeld voor de grote consumentenmarkt.

Polymix 001van-gestel-agenturen-schookmaak2